سفارش تبلیغ
صبا ویژن

تکنولوژی بی سیم (Wireless) در دوربین مدار بسته

دوربین های بی سیم به علت هزینه های نصب پایین و راه اندازی آسان در ظاهر گزینه های جالبی به نظر می رسند. از این دسته از دوربین ها می توان بدون کابل کشی های طویل و متعدد که در سایر دوربین های مدار بسته معمولی وجود دارد بهره برد. دوربین های مداربسته بی سیم به صورت کلی در دو دسته بندی جای می گیرند و تکنولوژی بکار رفته برای انتقال اطلاعات در هر کدام از این دو دسته با هم متفاوت هستند:

 

دوربین های مداربسته بی سیم آنالوگ

دوربین های مداربسته بی سیم دیجیتال

دوربین بی سیم آنالوگ

انتقال اطلاعات و تصاویر در دوربین های آنالوگ بیسیم از طریق تبدیل سیگنال تصویر به سیگنال های رادیویی انجام می گیرد. این دوربین ها دارای قدرت برد متفاوتی هستند که تعیین کننده خروجی فرکانسی آنهاست. در حال حاضر استفاده از این دوربین ها تقریبا منسوخ شده است، زیرا در عین حال که کارکردی ساده و قیمتی ارزان دارند دارای معایب بسیاری هستند.

 

از جمله معایب این دوربین ها می توان به موارد زیر اشاره نمود :

 

این دوربین ها بسیار تحت تاثیر آلودگی های صوتی و نویز های الکترو مغناطیسی موجود هستند. اگر این آلودگی ها در محیط زیاد باشند یا دوربین در محیط های مرطوب نصب گردد قدرت سیگنال ارسالی در انها به شدت کاهش می یابد.

اگر قصد خرید چنین دوربین هایی را دارید باید بدانید که به دلیل عملکرد نسبتا ضعیف این دوربین ها برند های معتبر و قابل اعتماد دوربین مداربسته دیگر تمایل به تولید این دسته از محصولات ندارند و شما مجبورید از بین برند های ناشناخته و غیر معتبر انتخاب نمائید.

تکنولوژی بی سیم (Wireless) در دوربین مدار بسته هایک ویژن

 

انتقال اطلاعات در دوربین های تحت شبکه بی سیم معمولا از طریق پروتکل وای فای (Wifi) انجا م می شود. با استفاده از این تکنولوژی می تولان حجم بسیار بالایی از اطلاعات را با سرعتی بسیار بیشتر انتقال داد. دوربین های مدار بسته بیسیم تحت شبکه حساسیت کمتری نسبت به آلودگی های سیگنالی و نویز دارند.

 

برخی از این دوربین ها خود دارای آنتن وای فای هستند که معمولا از برد انتقال مناسبی برخوردار نیستند و برای تقویت سیگنال آنها می توانید از آنتن های تقویت کننده دیجیتال استفاده نمایید.

 

چرا دوربین های بی سیم کمتر مورد استفاده قرار می گیرند؟

با وجود ویژگی های جذاب این دوربین ها معمولا کمتر از دوربین های مداربسته معمولی مورد استفاده قرار می گیرند. یکی از دلایل این عدم استقبال این است که در کل این دوربین ها در عملکردشان از ثبات مناسبی برخورد دار نیستند و کارایی کلی آنها زیر سوال می رود. این موضوع در مورد مورد دوربین های بی سیم آنالوگ این موضوع به مراتب بیشتر است.

 

فرستنده های آنالوگ و دیجیتال دوربین مداربسته

فرستنده های دیجیتال یا آنالوگ ادواتی هستند که می توان از آنها جهت ارسال اطلاعات به صورت آنالوگ یا دیجیتال استفاده نمود. برای مثال از جمله فرستنده های دیجیتال می توان به نانواستیشن ها اشاره نمود که  برد پایینی دارند و عمل انتقال تصاویر و اطلاعات بین شبکه ای را انجام می دهند.